-Leif- Trängregementets Höstmiddag i Garnisonsstaden Skövde.

0kommentarer

Försvarsmakten är en stor del av Skövde, med tre viktiga verksamheter förlagda till Skövde: Skaraborgs regemente P4, Trängregementet T2 och Markstridsskolan är vi en av de viktigaste och största Garnisonsorterna i Sverige. Det är min absoluta ambition att Skövde även i framtiden ska vara ett nav för försvarets verksamheter. Därför har det varit viktigt för Skövde att tillsammans med Lidköping och Karlsborg utveckla en unik modell för militär och civil samverkan där Försvarsmaktsråd Skaraborg nu tjänar som förebild för övriga landet. Det är mycket spännande och utmanande att vara med och utveckla detta samarbete som kommunalråd i Skövde. Intresset från övriga landet är stort! 
På lördagkvällen var jag tillsammans med Titti och Skövdes nya kommundirektör Christina Josefsson med maken Sven-Åke inbjudna att vara gäster på Trängregementets Höstmiddag. En middag som inte saknade något och som Titti skrivit om i tidigare inlägg, jag kan bara instämma :)
 
 
Det är absolut något speciellt att gå på bal och vara klädd i högtidsdräkt. Det var en fröjd för ögat att se de cirka två hundra vackert uppklädda gästerna på höstmiddagen.  Väl hemma (sent på natten) så var vi två mycket glada och nöjda gäster som hade knutit många nya kontakter efter en mycket trevlig kväll.
 
 
/Leif
Christina Josefsson, Leif och Titti Walterum, Skövde, Trängregementets Höstmiddag,

Kommentera

Publiceras ej