-Leif- Centerpartiet enda partiet på "På Landet Festival"

0kommentarer

Så har då den första dagen i av sommarmånaden juni passerat. Temperaturmässigt kan det väl bara bli bättre, vid lunchbesöket hemma vid 12.30 visade utetemperaturen hela 5,6 grader. 

Veckorna före midsommar är som ett upplopp i det politiska livet mycket ska hinna passera beslutskvarnarna innan sommaruppehållet. När väl midsommar kommer går Skövde som övriga Sverige in i ett beslutsvakuum tills allting drar igång igen i mitten av augusti.

I morgon så drar det stora tvådagars evenemanget På Landet Festivalen i gång på Axevalla Travbana. Under två dagar ska landsbygdens kvaliteter och möjligheter visas upp tillsammans med förstklassig underhållning från scenen och så självklart trav. För Centerpartiet är det självklart att finnas med på en På Landet mässa oavsett det är valår eller inte, jag noterar att för andra partier verkar valår vara avgörande för att deltaga, valåret 2010 deltog de flesta i år är det bara Centerpartiet! Men det visar ju bara vilket parti som står upp för en livskraftig och levande landsbygd med ett bra företagsklimat i Skaraborg.

Vill du läsa mer om På Landet Festivalen klicka här. Hoppas att vi ses jag finns i Centerpartiets monter på söndag mellan 14.00-16.00 och svara på frågor.

/Leif



Kommentera

Publiceras ej