-Leif- Påskledighet :)

0kommentarer

I går för exakt ett år sedan så åkte Titti och jag till Mexico på vår bröllopsresa. Den absolut bästa resan jag gjort i mitt liv. Under dessa kyliga vårdagar så är det skönt att minnas tillbaka på sol, värme, het sand, bad och avkoppling kryddat med mycket god mat och dryck.



Bilden: Mexico för ett år sedan i strandbaren :)

Påsken är en milstolpe i det kommunala politiska arbetet. Tiden efter påsken är den mest spännande politiska tiden varje år. Då går vi in i det skarpa budgetarbetet när det ska diskuteras, göras avvägningar och politiska överenskommelser kring nästa års inriktning och de kommande årens investeringar ska läggs fast. Den närmsta månaden efter påsk fram till att majoritetens budgetförslag presenteras i mitten av maj är den period på året, då det har störst betydelse i kommunpolitiken vem som bestämmer.

Denna veckans första dagar har handlat mycket om budgetförutsättningarna för de kommande åren. Det finns en hel del frågetecken kring hur den internationella finansiella oron slår mot kommunsektorn, men framtiden innehåller också oerhörda möjligheter i en kommun som växer. Den senaste 12 månaders perioden har Skövde vuxit med ca 430 invånare, detta skapar stora möjligheter.

De kommande dagarna så tänker jag inte tänka på kommunen i första hand utan på familj och vänner och då och då drömma tillbaka till Mexico för ett år sedan :)

/Leif   

Kommentera

Publiceras ej