-Leif- Nu väntar återremisser och bordläggningar!

2kommentarer

Idag har S, Mp och V meddelat att man kommer utgöra regionens minoritetsstyre därmed ger lagledaren Gert-Inge Andersson en vågmästarroll till Sverigedemokraterna. Erfarenheterna av S,Mp och V styre sedan i höstas imponerar inte återremiss och bordläggning av ärenden är numera vardag. 

C,M,Fp och Kd har nu alla möjligheter att bli en stark opposition och ett tydligt bra regeringsalternativ som kan ta över makten 2014. På torsdag kväll samlas Centerpartiet till regionstämma i Göteborg, omvalet har gett förnyad optimism. Centerpartiet var det enda Allianspartiet som fick ökat väljarstöd jämfört med i höstas.

Trevlig tisdagkväll
/Leif 

2 kommentarer

Peter Friberg

24 May 2011 23:35

Jag delar dina åsikter när det gäller det kommande minoritetsstyret i VG-regionen.



Sedan skall jag inte "träta" med dig som alliansbroder angående övriga valresultat, men om du jämför med senast godkända val (2006) Så har C tappat 2 mandat, FP -3 mandat, KD -3 mandat, MEN moderaterna gått fram +2 mandat.

Mot höstens val (2010) tappade FP 1, KD +-0, M -1, och C +1.



Det viktigaste nu är att vi som allians för en bra politik och att samtliga får plusmandat 2014 :))

Peter Friberg

Leif

25 May 2011 12:24

Nu siktar vi framåt, för ny majoritet och förstärkta väljarstöd för våra Allianspartier i valet 2014. Västra Götaland förtjänar en bättre ledning än det minoritetsstyre vi nu får.

Kommentera

Publiceras ej