-Leif- Mötesfri lördag!

3kommentarer

Som politiker så innebär även lördagar och söndagar ofta möten. Det är egentligen inte så konstigt för det är då majoriteten av alla med politiska uppdrag har möjligheten att mötas utan att det inskränker för mycket på arbete och annat. Det är också lördagar och söndagar som vi lättast kan ha kontakten med väljarna  på gator och torg. Idag är däremot almanackan helt tom det känns lite ovanligt men så skönt att få tid att göra lite annat som blivit lagt åt sidan en längre tid.

Sedan 2008 har huset renoverats, i höstas så blev de sista fönstren bytta, tillägsisolering och  panelbyte av sista gaveln blev också klar. Den gamla altanen ersattes av ett nytt stomme och tak. Tidsoptimist som jag är så skulle höstens helger räckt till att läckta klart och lägga altangolvet, men de helgerna infann sig aldrig :o

Nu ska i varje fall arbetet påbörjas, när det sen blir klart återstår att se. Skönt är i varje fall att äntligen börjar man se en ände av ett långt och tidsödande arbete. Senare i år så kommer lite ROT-tjänster att köpas in för att fortsätta med vad som återstår på andravåningen.

Ha en skön lördag
/Leif

3 kommentarer

ATL-W

21 May 2011 10:05

Lycka till!

Inkan o Ligan

21 May 2011 11:41

Hoppas ni får en underbar lugn coh skön ledig lördag.

Bodypalace

21 May 2011 12:26

intressant blogg :)

Kommentera

Publiceras ej