-Leif- Laddade för valrörelse!

0kommentarer

I går kväll hade valkommittén för Centerpartiet i Västra Götaland möte. Vi är laddade för en ny valrörelse:) Höstens val gav Västra Götalandsregionen ett minoritetsstyre som visat sig vara oförmögen att ta sig an de stora och viktiga utvecklingsfrågorna för regionen. Att ha en ledning som styrs av särintressen och dessutom saknar all form av gemensam värdegrund är inte bra för regionens framtid.

Västra Götaland är en ledande och viktig industriregion i Europa. För att kunna hävda vår position är regionen beroende av bra infrastruktur i form av utbyggd E20 till fyrfältsväg, att det så kallade Göteborgspaketet med bland annat hamnförbindelsen verkställs, att satsningar på Västra Stambanan genomförs och riksväg 49 förbättras med mera. Frågor som Centerpartiet tidigare drivit och slagits hårt för i tidigare majoritet och kommer ta strid med tillväxtfientliga Miljöpartiet som ifrågasätter allt som har med vägsatsningar att göra.

Centerpartiet vill att Västra Götaland även fortsättningsvis ska vara en ledande industriregion i Europa, vi vill satsa på teknikutveckling , forskning och innovationer. Valet den 15 maj handlar om vilken väg regionen ska ta, en framtidsorienterad med en ny ledning eller en fortsatt tillväxtfientlig. Det valet borde inte vara svårt och visar att omvalet till Västra Götalandsregionen handlar om flera avgörande framtidsfrågor.

Ha en bra dag
/Leif    

Kommentera

Publiceras ej