-Leif- Helgläsning!

0kommentarer

Under helgen droppar det ena stora dokumentet efter det andra in i datorn. På måndag återgår Sverige till det normala efter jul och nyårsledigheter. När arbetet på måndag drar i gång med full fart så är agendan välfylld.

I Januari så ska Centerpartiets analysgrupp på riks där jag ingår och den regionala analysgruppen jag leder lämna våra slutrapporter, en intressant månad.

På måndag så är en halvdag avsatt för arbete med kommunstyrelsens ramanalys inför budgetarbetet 2012. I kommunstyrelsens budget ligger många viktiga funktioner, kollektivtrafiken, arbetsmarknadsenheten, IT-enheten för hela kommunen, personal- och ekonomifunktionerna, näringsliv- och samhällsbygnadsenheten, ett antal strategiska funktioner som information, folkhälsa och ungdomsstrateg mm.

Med andra ord alla stödfunktioner och strategiska funktioner som behövs i en kommun är samlade under kommunstyrelsen. Som kommunstyrelse är vi dessutom politisk nämnd för alla funktionerna, tyvärr tycker jag att vi ägnar alldeles för lite tid åt den egna nämndens (kommunstyrelsens) verksamhet. Det hoppas jag ska bli ändring på under 2011.

Ha en trevlig lördag
/ Leif

Kommentera

Publiceras ej