-Leif- Alla människors lika värde och rättigheter.......

1kommentarer

Utspelen från kommunalrådet Stefan Hanna Uppsala är oacceptabla. Han har på sin blogg skrivit om att feta människor ska betala mer i skatt och att bidragsfuskare borde kläs ut till hyenor och tvingas stå utanför shoppingcenter. Det speglar en människosyn som inte är förenlig med Centerpartiets.

Centerpolitiken tar sin utgångspunkt i "Alla människors lika värde och rättigheter är grunden för Centerpartiets politik" (Citat ur partiprogrammets inledning).

Jag som Centerpartist och kommunalråd i Skövde kommer aldrig acceptera att någon annan, partikollega eller ej,  förnedrar och häcklar andra människor. Var och en har ett eget ansvar, i det här fallet har Stefan Hanna gått över gränsen, jag hoppas att han djupt ångrar vad han uttryckt och ber om ursäkt för sina övertramp.

I Aftonbladet har bland annat Fredrik Federley uttalat sig om Stefan Hannas övertramp, om du vill läsa den klicka här.

/ Leif


1 kommentarer

anne-lie

05 Jan 2011 18:55

Ja nog funderar man över vad grabben tänkte på! Ska även de som åker till fjällen och bryter armen betala mer skatt? Eller kanske även de som är elitidrottsmän som ifs inte har högt BMI men som ofta råkar ut för skador oxå tillhöra gruppen med ökad skatt?

Nej allas lika värde det ställer jag upp på!

Kommentera

Publiceras ej