-Leif- Vart tog dagen vägen?

0kommentarer

Denna dagen har likt många andra senste månaden bara rusat i väg. Vid lunchtid idag avslutade vi ett dygns internat med alla nämndspresidier och förvaltningschefer i kommunen. Det var första gången som jag kan minnas att opposition och majoritet tillsammans haft en sådan övning. Positivt möte tycker jag för det handlar om att vi har förståelse för varandras olika roller, men också en samsyn om hur vi ska arbeta för kommunens bästa om än vägen dit för oss skiljer ibland.

En stor del av eftermiddagen, tre timmar, har upptagits av möte med kollektivtrafikberedningen som jag dessutom sitter ordförande i. Bland annat har vi uppehållet oss vid att diskutera en plan för stadstrafiken 2013-2017. Kollektivtrafiken är en prioriterad fråga och resandet i stadstrafiken, som vi politiskt satsat extra resurser på, har ökat långt över förväntningarna och ligger nu klart över två miljoner resor per år med en stadig snabb ökningstakt!

Nu väntar kvällsmöte, hade hoppats att jag skulle hinna hem en sväng och tända i pannan innan det började för i kväll är vi båda på möte, men tiden försvann i andra möten. Har trots det lovat att Titti inte ska behöva frysa när hon kommer hem.

Ha en skön kväll
/ Leif

Kommentera

Publiceras ej