-Leif- Många möten blir det på en dag

0kommentarer

Vad gör du egentligen på ditt jobb? Den frågan kommer då och då, särskillt roligt brukar det bli när man ska förklara det för barn. Svaret brukar bli att det är många möten om allehanda frågor som brukar avlösa varandra under arbetsdagarna. Denna måndagen är inget undantag från den regeln.
Morgonen startades klockan 8.00 med att den styrande Alliansmajoritetens ordförander träffades i två timmar och gick igenom diverse aktuella frågor på kort och lång sikt. Det avlöstes sedan av stabsmöte som innebär att vi två som är majoritetskommunalråd träffar staben på kommunstyrelsen och går igenom vad som är på G. Stor del av dagens möte kom att handla om hur den fortsatta processen ska se ut med kommunens nya förslag till översiktsplan.
Lunchen intogs hemma med en glad Zorro. 
Efter lunch så har jag haft en träff med Ung Företagsamhet (UF) i Skaraborg. Vi har bland annat pratat om hur vi ska öka intresset för konceptet med UF företag i Skövde hos lärare och elever. Att diskutera ökat entreprenörskap är en av mina och Centerpartiets hjärteområden. I slutet av september ska det arrangeras en kick off dag för UF i Skaraborg där jag bland annat ska vara en av gästtalarna.
I eftermiddag har vi dessutom uppvaktat vår kanslichef som nyss fyllde 50 och till kaffet bjöds det på god tårta :)
Efter att nu haft diverse avstämningar med tjänstemän så sitter jag och planerar kvällens telemöten och morgondagens stora händelse, då Skövde kommun ska presentera den nyligen genomförda medarbetarundersökningen. Den förra undersökningen för två år sedan visade på mycket goda resultat och stora förbättringar mot tidigare. Det sammanvägda nöjmedarbetarindexet låg då på 80. Vad årets resultat kommer visa avslöjar jag inte förrän i morgon.

Ha en bra arbetsvecka
/Leif
 

Kommentera

Publiceras ej