~Titti~ Bröllop utomhus

1kommentarer

God förmiddag!

I början, när jag och Leif försökte komma på hur vi ville ha vårt bröllop kom såklart frågor fram som kyrkligt eller borgligt? Inomhus eller utomhus? Jag kan charmas väldigt mycket av att ha vigseln utomhus. Tänk om allt kunde klaffa att man stod ute i den friska höstluften med alla vackra naturfärger som omger en... Mmmmm det vore härligt! Så det är klart vi har funderat kring det, men vi kom pa att det ena inte behöver utesluta det andra, så "allt" finns med i beräkningen/planeringen... ;)

En annan viktig sak är att ha bra människor runt omkring sig före och efter den stora dagen - men framförallt under dagen, som kan hjälpa till stötta och se till att "inget faller". Jag vet att vi har dessa människor på plats och det känns skönt!

Brudparet i filmen kanske ångrat sitt beslut om bröllop utomhus och de har nog inte samma känslor för sin bestman såhär i efterhand...?

(Tryck på Play för att spela filmen)

 




Idag ska jag hämta inte mindre än två specialbeställningar, såå spännande!! :)


Önskar Dig en bra dag!
Kram Titti


PS. Idag ska jag även vara vittne vid en vigsel där Leif är vigselförrättare, mysigt! (och jag vet att det inte finns någon pool i närheten så missöden såsom i filmen kan vi vara säkra på inte kommer hända... ;) )

1 kommentarer

Bo

04 Sep 2010 18:20

Ta vigseln inomhus, det är säkrast

Kommentera

Publiceras ej