-Leif- Personrösterna färdigräknade i Skövde:)

1kommentarer

Nu är personrösterna i kommunvalet färdigräknade. Jag fick totalt 660 personröster tvåa blev riksdagsledamoten Ulrika Carlsson med 356 röster. Av Centerpartiets 3716 röster i kommunvalet i Skövde valde lite drygt 48 procent att kryssa en kandidat och som vanligt är centerväljarna duktiga på att kryssa. Denna gången var det endast Folkpartiet som hade en något högre andel som kryssade en kandidat.

Kommunlistan detta valet hade en mycket bred sammansättning, ungdomar, pensionärer, företagare, anställda, boende i alla landsbygdsdelar och i tätorten. Balans mellan män och kvinnor. När man nu ser hur kryssen fallit ut är det intressant att se att inget annat parti har fått kryss fördelat på så många kandidater. Till exempel har våra ungdomskandidater Jonas Larsen och Sara Mårtensson fått fler kryss än många andra:)

Det är skönt att valet är över och kryssen är räknade, det känns mycket bra att stå som klar etta och med det stödet fortsätta som kommunalråd. Centerpartiet inledde under förra mandatperioden en förnyelse av partiet, arbetssätt och har attraherat många nya aktiva medlemmar. Det roliga arbetet måste fortsätta för att attrahera nya väljare 2014.

Go natt
/ Leif  

1 kommentarer

Bo

26 Sep 2010 10:59

Grattis Leif!

Kommentera

Publiceras ej