-Leif- Skövdes hjältar ska hyllas!

0kommentarer

I kväll arrangeras Näringslivsgalan i Skövde, den 10:e i ordningen. På den första galan för 10 år sedan deltog dryga 100 gäster allt sedan dess har det ökat i kväll kommer det vara över 500 personer, med andra ord en succe :) Totalt kommer 11 stycken priser att utdelas, Årets- Företagare, Rookie, Uppstickare, Marknadsförare, Butik, Engagemang, Samhällsbyggare i Skaraborg, Gothia Entreprenörspris, Skövde kommuns miljöpris, Näringslivsforums pris och Det goda exemplet.

Kvällens gala är ett arrrangemang där vi hyllar Skövde hjältar, kommunens alla företagare. Företag ger jobb, ett gott företagsklimat och en nära samverkan mellan kommun och näringsliv är oerhört viktigt. Under de senaste åren har Skövde kommun utvecklat samarbetet med det lokala näringslivet. Med ömsesidig respekt, förståelse och förmåga att lyssna till varandra bygger vi tillsammans ett starkare Skövde. 

I kväll ska vi fira alla kommunens företagare, det har fallit på min lott att dela ut Skövde kommuns miljöpris. Vem som får det är hemligt tills i kväll, men så mycket kan jag skriva att det är ett företag som sticker ut på alla sätt. På bloggen senare i kväll kommer du få veta vem det blir.

Ha en riktigt bra dag
/ Leif    

Kommentera

Publiceras ej