-Leif- Nätverk ger inflytande

0kommentarer

Den gångna arbetsveckan har varit mer intensiv än normalt med mycket resande i regionen och många möten. Möten och resande är en viktig del i nätverksbyggandet som politiker. Det råder ingen tvekan om att de nätverk man har, påverkar möjligheten att skapa inflytande och tillvarata i mitt fall Skövdes och kommuninnevånarnas intressen.

Att bygga nätverk och ingångar tar tid och nätverk måste underhållas.  Under mina dryga 25 år som förtroendevald i intresseorganisationer, partipolitik och som kommunpolitiker har alltid nätverkandet varit av stor betydelse. Som kommunalråd märker jag det ännu mer än i mina tidigare uppdrag. Arbetet underlättas av att ha ingångar in i statliga myndigheter, regering, riksdag och intresseorganisationer med mera. Facebook har på många sätt underlättat kontakter och nätverkandet.

Nätverk tar tid att skapa men de gör både arbetet enklare och mer intressant.  

I eftermiddag och helgen kommer svärföräldrarna på besök. I Skövde pågår fram till och med lördag kväll arrangemanget "Stad i Ljus" och i kväll är det "Kulturnatt" i kulturhuset som för övrigt var Sveriges första när det byggdes 1964. Kulturnatten som pågår fram till midnatt bjuder på aktiviteter och kultur för alla smaker, så passa på och gör ett besök i kultur och ljusstaden Skövde i kväll.

Ha en bra dag
/ Leif 

Kommentera

Publiceras ej