-Leif- MP en katastrof för landet!

0kommentarer

Klockan blev mycket innan dagens skogsarbete avslutades, nu återstår bara några vändor med traktorn sen är all ved hemma på gårdsplan, gött!!
Vigslarna i eftermiddag var mycket trevliga och romantiska. Idag var stadshsuet nästan som Las Vegas:)  vi var två förrättare och tillsammans hade vi 6 stycken vigslar på en dryg timma.
När jag jobbar i skogen lyssnar jag på radion via hörselskydden. Det har varit mycket rapportering från Miljöpartiets kongress. Miljöpartiet vill straffbeskatta landets bilister mer än någon annan, det slår givetvis hårdast mot landsbygdens befolkning och alla som inte har något alternativ till bilen.
De vill öka utgifterna samtidigt som människor skall arbeta mindre, den ekvationen går inte ihop. Miljöpartiet är EU-fientliga i en tid när samarbete mellan Europas länder blir allt viktigare. Skulle en rödgrön regering med Peter Eriksson eller Lars Ohly som finansminister klarat finanskrisen lika bra som Alliansregeringen? Knappast Miljöpartiet och den rödgröna röran är en katastrof för landet, som kommer kosta oerhörda pengar för framtida generationer.
Tittis rapportering från London visar att de har det bra där. Men här hemma känns det tomt :( När hon kommer hem på söndag skall vi gå på Robin Hood filmen :) av kritiken att döma kommer vi inte bli besvikna. 
Ha en god kväll o natt / Leif 

Kommentera

Publiceras ej