-Leif- Morgondramatik

0kommentarer

Innan  vi skulle åka hemifrån blev det lite dramatik, Titti har troligen luftvägsinflammation och efter att hon svalt sin medicin upptäckte hon att glaset hon drack ur gått sönder och att det saknades en glasbit - som hon kan ha svalt? Det blev att ringa sjukvårdsupplysningen - nu hoppas vi att hon inte fick i sig något glas....

Så till dagens händelser. Lite skrivjobb först. På förmiddagen är det ett möte med  några som vill starta en friskola inom ett av gymnasieprogrammen. I grunden är jag positiv till friskolor, men det finns en del i regelverken kring dem som jag inte gillar. Måndag förmiddag innebär som alltid stabsmöte  vi två kommunalråd i majoriteten träffar chefstjänstemännen och går igenom diverse aktuella ärenden. 

Vid lunch kommer SKL (Sveriges Kommuner och Landsting) fastighetsfond till Skövde på besök i två dagar. Dagens eftermiddags- och kvällsprogram är jag värd för. Jag sitter som enda aktiva politiker i fondstyrelsen tillsammans med ledande fastighetschefer inom det kommunala området. Ett intressant och givande uppdrag. Kan tänka mig att det kommer bli en del diskussion om Uppdrag Gransknings program som visade på bl.a. mutor i Göteborg. I Skövde skall vi visa upp att vi är framgångsrika på energiområdet och har gjort betydande energibesparningar. Den nya Arenan med Norra Europas bästa äventyrsbad, spa, gym, sportarena mm, är givetvis ett av ämnena också.  Den nya Arenan är med på EU kommissionens lista över sustainable energy buildings. Du har väl inte missat att lägga in ett weekendbesök i Skövde för att testa det nya fina äventyrsbadet och upplevelseanläggningen på Arena  Skövde!
Ha en bra dag / Leif

Kommentera

Publiceras ej