-Leif- "Det skall vara kul att gå till jobbet!"

0kommentarer

I eftermiddag har jag pratat om Skövde kommuns personalpolitik för dryga 100-talet nyanställda i kommunen. Mycket lyckad kommunintroduktion och ett sätt för Skövde kommun att tydliggöra ett attraktivt arbetsgivarskap och som jag sa: "alla är lika viktiga pusselbitar i vår kommun". Den som har roligast vinner intalade Maud oss Centerpartister valet 2006, det har jag tagit med till kommunen och försöker få det att gå igen som en röd tråd i våra personalpolitiska beslut och strategier. 

Väl hemma tog Titti och jag oss en tur till Plantagen och köpte Lobelia och blomlådor som nu pryder det gamla lillhuset på gården. Huset har verkligen genomgått en förvandling sedan jag köpte gården för ett antal år sedan. Det har återfått lite av sin charm, delvis tack vare Titti. Tänk vad Kärleken kan åstadkomma, frågan är om inte den kan få större resultat än Politiken ibland? I vart fall kan vi nog vara överens om att det går snabbare och kombinationen är den bästa ;)

I morgon kommer jordbruksministern Eskil Erlandsson till Skaraborg tillsammans med Sveriges yngsta riksdagsledamot Annie Johansson Jönköping. Vi skall besöka ett häst och landsbygdsföretag i Falköping och sedan besöka Dafgårds livsmedelsindustri mellan Götene och Lidköping. Efter det väntar LRF´s riksförbundsstämma i Skövde till sena kvällen. 

Tack för idag vi hörs i morgon / Leif   

Kommentera

Publiceras ej