~Titti & Leif- Sommaren är på G!

0kommentarer

Idag var första gången på ett tag som vi har suttit tillsammans vid frukostbordet, så idag har dagen startat bra :)

Det känns att det är sommar ute nu. Igår kväll lyckades Titti få med sig Leif ut på första cykelturen. Det känns också som om det var första kvällen som man verkligen kunde känna och njuta av alla dofter som hör sommaren till: ramslök, syren, nylsaget gräs till ensilage, äppelblom... ja listan kan göras lång och härligt var det! Imorse var Titti lite besviken över att Leif inte hade någon träfningsvärk efter den ca 2 mil långa cykelturen, vilket han i och för sig hade förtjänat eftersom det var ett bra tag sen han tränade.. Ja ja då går det ju att tolka som att han kan cykla längre nästa gång då? Det blir bra det!

Idag börjar Titti sin arbetsdag med att möta upp några medarbetare i ett projekt som utspelar sig i skogen. Så det blir möte på en stubbe med kaffetermosen i beredskap :) Projektet är i slutfasen och vi håller nu på att förbereda invigningen av området som förhoppningsvis ska stimulera till ökad fysisk aktivitet, och mötesplatser i naturen

Leif har kommunstryrelsens arbetsutskott, beredningar och planeringsmöten under dagen och avslutar med möte med partiets lokala styrelse i Skövde kommun ikväll.

Ha en god dag i försommarsolen!
~Titti & Leif

Kommentera

Publiceras ej