-Leif- Fyrfaldigt leve för brudparet !!!!

1kommentarer

19 juni är dagen då det skrivs historia i Sverige. Det är långt mellan kungliga bröllop i vårt land. Sedan det senast begav sig 1976 har det skett en makalös utveckling i vårt land.  Jag skulle fylla elva år det året, mamma och pappa hade ännu inte köpt färgteve så det blev att åka till mormor och morfar och följa bröllopet. Färgteven hade morfar köpt några år tidigare när ABBA slog igenom i Eurovisionsfinalen och kanalutbudet var "hela " två kanaler.

Sedan desss har det hänt mycket, färgteven tar alla för givet, jag tror inte ens att man kan köpa en svartvit idag. Mobiltelefoner med kameror tillhör de flesta människors ägodelar idag, media exponeringen är enorm. Webben och satellitkanalerna har flyttat in hela världen i våra liv på ett sätt som ingen kunde föreställa sig för ett tiotal år sedan. 

Bröllop är alltid roliga och jag hoppas att solen skall lysa på Kronprinsessan och Daniel inte bara idag utan hela livet. Jag känner stolthet över vårt svenska kungahus, de gör en fantastisk ambassadörsinsats för vårt land. Så på gården är flaggan hissad och vi utbringar ett fyrfaldigt leve för brudparet:)

Ha en bra dag 
/ Leif

1 kommentarer

Bo

19 Jun 2010 10:37

Instämmer, även här är flaggan i topp

Kommentera

Publiceras ej