-Leif-Fantastisk lördag :)

2kommentarer

På förmiddagen idag avslutade Centerpartiet i Skövde vår förvalskampanj som hållit på sen sista veckan i april. Under denna perioden har vi varit ute och mött väljare flera gånger i veckan. Många intressanta och spännande möten har det blivit. I dag avslutade vi på torget med att bjuda på jordgubbar. Cirka 800 muggar med politiskt budskap och jordgubbar delades ut och många positiva heja-på klappningar fick vi ta emot. Fantastiskt roligt, nu tar vi lite sommarledigt från valkampanjadet och som vi skrev i vår annons inför dagen så önskar vi alla en trevlig sommar.

Väl hemma har Titti och jag följt Kronprinsessans och Daniels oerhört vackra bröllop på TV. Samtidigt har vi tagit några kliv i vår egna bröllopsplanering. Äntligen känner vi oss klara med gästlistan till vårt bröllop och nu kan vi påbörja planeringen av det övriga arrangemanget!

I kväll skall vi göra det unika och gå ut. Vi har blivit inbjudna till en fest på ett av Skövdes uteställen. Det är länge sedan vi var ute så det skall bli riktigt roligt. 

Ha en härlig kväll, det skall Titti och jag ha :) /Leif 

2 kommentarer

Anne-Lie

19 Jun 2010 20:32

Så kul det låter med bröllopsplaner! Bra att du är på Leif för Titti är en skitbra tjej;-))

Ulrika Johansson

19 Jun 2010 20:51

Ha en riktigt härlig kväll båda två!

Kommentera

Publiceras ej