-Leif- Vi bygger Skövde!

1kommentarer

Med start i måndags inledde Centerpartiet i Skövde valkampanjen, denna valrörelsen väljer vi att  prova många nya sätt att nå väljarna, bussreklam är ett av dessa.

               Bussreklam

 Centerpartiet i Skövde säger: "Vi bygger Skövde!" det är ingen överdrift! Centerpartiet har varit det bärande politiska partiet i den politiska ledningen sedan 70-talet. Under dessa 35 år med Centerpartiet i ledningen har Skövde genomgått en otrolig omvandling, från en traditionell industristad till en framtidsinriktad industri- och högskolestad. Det var med stolthet Skövde tog emot EU-kommissionens pris bäst på entreprenörskap förra året, ett resultat av ett målmedvetet arbete som startade under Anders Flankings tid som kommunalråd.

               Vi bygger Skövde!

Jag minns Skövde som en händelsefattig stad när jag flyttade hit 1989, idag sjuder kommunen och centrum av liv vardagar som helger, caféerna och uteserveringarna och alla blomsterarangemangen är en målmedveten satsning under centerpartistiska ordförandeskap i Byggnadsnämnden och Tekniska nämnden.
Centerpartiet har under dessa 35 år lett mycket av kommunens otroliga utveckling, nu ber vi om väljarnas mandat att få fortsätta att bygga och leda Skövde ytterligare en mandatperiod!


               Bussreklam


Ha en bra dag
/Leif
 

1 kommentarer

Bo

27 Jul 2010 19:16

Det ser proffsigt ut

Kommentera

Publiceras ej