-Leif- Mot Almedalen

0kommentarer

Nu på förmiddagen blir det packning innan vi i eftermiddag styr mot Gotland och Almedalsveckan. En fullspäckad vecka med nytt rekord i antal arrangemang, det talas om cirka 1600 stycken under de sju dagarna.

Även Skövde kommun håller seminarium i år, det sker på måndag 5 juli klockan 15.00-16.00 i samarrangemang med Reservofficersförbundet. Rubriken för seminariet är: "Att bemanna försvaret - ett samtal om samhället och Försvarsmaktens personalförsörjning". Jag deltar i panelsamtalet tillsammans med: Erik Lagersten Informationsdirektör  Försvarsmakten, Jan Mörtberg Försvarshögskolan, Jesper Holm Ordförande Värnpliktsrådet, Jörn Holmgren Förbundsordförande Reservofficerarna, Peter Jonsson (S) samt Allan Widman (FP) båda ledamöter i Försvarsutskottet. Moderator är Annika Nordgren Christensen från Newsmill. Plats för Seminariet är Restaurang Wallers veranda, Wallers plats 2, Visby. Välkommen ingen föranmälan krävs.

Innan vi startar bilfärden mot Oskarshamn ska jag hålla en borgerlig vigsel idag också, en stor med många gäster. Fantastiskt väder för detta idag. Aldrig tidigare har jag haft så många vigslar under en vecka som denna, totalt kommer det bli åtta stycken. Fast det hade kunnat bli fler för jag har också tackat nej till flera som önskat denna veckan. Kanske är det Hertigparet av Västergötland som fått Skövdeborna så giftaslystna :)

Ha en bra dag / Leif 

Kommentera

Publiceras ej