-Leif- Klimatet behöver politiker som Carlgren!

0kommentarer

Vädret slår kullerbyttor i sommar, över allt i världen rapporteras om extrema väderfenomen, extrem värme och torka i Ryssland slår ut stor del av skörden. I Sydamerika har  man drabbats av extrem kyla, i Kina har man drabbats av enorma översvämningar. Nu de senaste veckan har vädret ställt till stora problem på många håll också i Sverige, med översvämningar som följd.  Klimatförändringen är här och den kommer oavsett vi vill eller inte påverka våra liv.
Andreas Carlgren (C) har gjort ett mycket bra arbete som miljöminister. Centerpartiet är Alliansens gröna röst, ett starkt Centerparti i nästa Alliansregering är bästa garanten för att miljö och klimat frågorna kommer stå högt på dagordningen.
När Centerpartiet redan på 60-talet som första parti förde in miljöfrågorna på den politiska dagordningen framställdes vi som bakåtsträvare. I dag är den som inte lyfter miljö och klimatfrågorna en bakåtsträvare. Skillnaden är dock att Miljöminister Carlgren inte bara pratar, han och vi i Centerpartiet får också många och snabba resultat i miljöarbetet i Alliansregeringen och i de kommuner vi är med och styr. Skövde är ett sådant gott exempel :)

Ha en god natt
/ Leif 

Kommentera

Publiceras ej