-Leif- Bitande kyla och årets sista KSAU!

1kommentarer

Vill man uppleva en riktigt bitande kyla så ska man vara i Skövde idag. Så där obehaglig rå isande kall luft som kryper innanför alla lager av kläder. Brrrrr!

Vilken tur att vi Skövdebor är så varmhjärtade så det väger upp något;) Skryt kanske du tänker, nja i förra veckan när jag var i Stockholm kom en person fram och berättade om sina trevliga upplevelser i Skövde. " Vilka snälla goa och hjälpsamma mäniskor det är i Skövde" sa hon. Hennes berättelse kom efter att besökt Skövde och vart hon än hade kommit så hade hon möts av ett leende och goda råd på sina frågor. Värdskap är viktigt!! 

Idag har kommunstyrelsens arbetsutskott haft sitt sista möte för året, såvida inget oförutsett dyker upp. En redovisning gjordes av hur många bostäder som färdigställs 2010, tyvär alldeles för få ca 25 stycken ny producerade. Nästa år beräknas dock vi klara det politiska målet på 200 nya bostäder årligen med råge. Det är viktigt för kommunens utveckling att det produceras tillräcklgit med bostäder. Även 2012 och 2013 ser det riktigt bra ut.

Ha en fortsatt bra eftermiddag, nu ska jag kila på nytt möte och senare i em ska jag också möta dottern för en fika på stan :)
/ Leif  

1 kommentarer

Jonny

15 Dec 2010 17:50

Det måste vart Lerdala hon var o hälsade på i!!!

Jonny

Kommentera

Publiceras ej