~Titti & Leif- Postgång!

2kommentarer

Nu är inbjudningskorten äääntligen skickade!! :D

Ja det tog lite längre tid än beräknat (men det gör det väl alltid..?)... Det tog tid att ta fram det exemplaret vi ville ha, för från början hade vi inte aning om vad det var vi ville ha... Sen tog det tid att hitta material för att ta fram korten och sen tog materialet slut halvvägs... Men nu är de iväg!

Svårast i alltihop har nog ändå ha varit att besluta om inbjudningslistan. Vilka ska man bjuda? Vart drar man gränsen? Oj o j oj  det har verkligen inte varit lätt! Till syvende och sist beslöt vi oss för att det viktigaste var att närmaste familjen och vännerna kan dela "kärlekens dag" med oss. Såklart kommer det alltid finnas ett "vi kanske ska ta med dem och dem också..?" men dessa meningar avslutas alltid med: "ja men då måste vi bjuda de och de också...!" Ja hur gör man? Vi bestämde oss ganska tidigt för att vi inte ville ha något stort bröllop, och nu känns det som om vi har fått till en god blandning av härliga (och lagom många) människor.

               Inbjudningskortet med sigill
               Baksidan av inbjudningskortet med sigill med hjärtan på

Ha en trevlig dag!
~Titti & Leif

2 kommentarer

Anne-Lie

03 Aug 2010 05:29

Huvudsaken är att ni får med de nära och kära som ger er positiv energi och som förgyller er dag! Men inser att den där gränsen för vem/vilka som ska vara med är lite glidande!

Anonym

03 Aug 2010 14:40

Nej, tyvärr jag vet inte vad stället heter. Du kan ju prova att ringa de bagerier som ligger på Riddargatan in sthlm. kan inte vara så många. Eller kontakta den bloggare som lämnade länk till bilder på sina tårtor. De var jättefina :)

Kommentera

Publiceras ej