~Titti~ Full fart!!

0kommentarer

Huj där fick jag för att jag skrev att jag skulle få en "mjukstart" - vad visste jag egentligen? Det blev absolut inte någon mjukstart! Min tanke var att gå igenom mailen och posten i lugn och ro, betala fakturor, ringa telefonsamtal, sakta men säkert komma tillbaka till "jobbtänk". Men nej! Det var bara att sätta hjärnan på högvarv på en gång, för jag hann bara vara inne på kontoret i två minuter innan jag fick reda på att det skulle vara ett möte alldeles strax och att jag behövde ha vissa dokument klara - pronto!

Ojojoj... Men det gick bra iaf :)  Jag hade visst mer i huvudet än vad jag trodde efter att ha varit inne i bröllopsbubblan de senaste veckorna...?

Imorgon har jag en spännande dag framför mig på jobbet och jag ser redan nu fram emot den! I övrigt sitter jag här framför min dator och planerar och strukturerar... Leif har jag inte haft möjlighet att umgås med de senaste tre kvällarna, det märks verkligen att hans ledighet är slut! Men imorgon är det fredag och lite mys ska vi nog hinna med :)

God kväll!
~Titti

Kommentera

Publiceras ej