-Leif- Bra synpunkter på dialogmötet

0kommentarer

Hemma efter ännu en intensiv dag. Strax innan jag lämnade stadshuset vid 16.00 kom gatuchefen springande och meddelade att det hade ägt rum en explosion vid slakteriet och rötningen av slaktavfall till biogas. Som tur var ingen människa som kommit till skada!!
Efter att jag kört dottern till ridningen så bar det iväg till Värsås och det första av tre dialogmöten som Centerpartiet arrangerar denna veckan i kommunens ytterområden. Trots många andra konkurrerande aktiviteter och strålande vårkväll och påbörjat vårbruk kom ett antal entusiastiska människor till mötet. Blev mycket diskussion om hur ökar vi byggandet i de mindre orterna? Varför marknadsförs bara Skövde stads bostadsområden och inte de tomter som finns utanför? Kollektivtrafik, skola, barnomsorg och äldreomsorg, miljö och energi avhandlades också  på de två timmarna. Tack alla för kloka ideér, alltid roligt att komma ut och träffa engagerade människor.
Nu blir det en kopp te och lite mys.... är så lycklig tillsammans med Tittti. Tack alla som hjälpte till med lökmysterierna ;) 
I morgonbitti bär det av för ett förmiddagsmöte i Stockholm. Gillar inte fakirtåget :( uppstigning kvart i fem är inte kul:(
Gonatt / Leif

Kommentera

Publiceras ej